Actueel

Over diploma’s, certificaten, bekwaamheidsverklaringen en bewijzen van deelname

3 februari 2023

In 2022 hebben het UWV en het SBB een inspiratiekaart bij- en omscholing via het mbo voor kansrijke beroepen gepubliceerd: Inspiratiekaart bij- en omscholing via het mbo voor kansrijke beroepen (s-bb.nl). Een mooi overzicht van de verschillende kansrijke beroepen met bijbehorende kwalificaties (leidend tot een diploma) en mbo-certificaten op basis van beroepsgerichte onderdelen en keuzedelen.

Keuzedelen Sport, bewegen en gezondheid

3 februari 2023

De opleidingengroep Sport en bewegen biedt een groot aantal keuzedelen aan.  Deze keuzedelen staan ook open voor mensen uit het werkveld die aanvullende opleidingen willen volgen om zo hun horizon te verbreden of hun mogelijkheden binnen hun huidige baan of aanpalend werkveld willen vergroten. 

Terugblik 2022 en start 2023

3 februari 2023

Het nieuwe jaar is alweer in volle gang en graag kijken wij nog even met u terug naar 2022. Een jaar wat voor onze afdeling voor verandering stond. 

Pedagogisch medewerkers Humankind ontvangen diploma Leider Sportieve Recreatie

14 oktober 2022

Op maandagavond 3 oktober jl. ontvingen acht pedagogisch medewerkers van Humankind het branchediploma Leider Sportieve Recreatie (LSR).

Op weg naar de gezondste regio

14 oktober 2022

Op weg naar de gezondste regio De regio Achterhoek heeft de ambitie uitgesproken om de gezondste regio te worden. Willen […]

Vormgeven regionale training voor werkbegeleiders en praktijkexaminatoren

14 oktober 2022

Medio maart 2022 hebben Azora, Careaz, Markenheem, Marga Klompé en het Graafschap College de handen ineen geslagen om met elkaar te schrijven aan een regionale training voor werkbegeleiders en praktijkexaminatoren.

Meer nieuws

Terugblik Ontmoet sector Zorg en Welzijn 04-10-2022

Open dag 4 november

Even voorstellen

Het kan: positieve gezondheid in de praktijk!

Blijf vaardig

Terugblik Ontmoet de sector Zorg & Welzijn 19-04-2022