Actueel

Online bijeenkomst voor wijkdocenten: Pling!

20 november 2020

Het verder professionaliseren van de wijkdocenten krijgt vorm. Op woensdag 18 november jl. vond de online bijeenkomst Pling! plaats. Deze bijeenkomst stond in het teken van het uitwisselen van digitale lesideeën om elkaar te ondersteunen en inspireren om meer uit de digitale wijkleermiddagen te kunnen halen.

Thuisafname AMN-testen

20 november 2020

Ook nu we met Corona te maken hebben, worden er natuurlijk wel AMN-testen afgenomen. Omdat we elkaar niet fysiek kunnen ontmoeten, gaat dit momenteel digitaal. Een prima oplossing om in deze tijd de testafname en terugkoppeling van de testen gewoon door te kunnen laten gaan.

Ondersteuning thuis; de toekomst?

20 november 2020

Niet alleen het Graafschap College merkt de groeiende belangstelling voor medewerkers op niveau 2, ook de politiek ziet de waarde in. In de regio hoor je steeds meer de roep om ‘minder gezichten’ bij de cliënt in huis, maar dan wel ‘vaardige, professionele gezichten’. Als antwoord op die behoefte is een kort traject mogelijk voor thuiszorgmedewerkers! Deze training Ondersteuning Thuis resulteert in een mbo-certificaat over enkele onderdelen uit de mbo opleiding.

Vernieuwd Skillscentrum Doetinchem: gastvrij, deskundig en persoonlijk

28 september 2020

In de prachtig verbouwde G(ezondheid)-vleugel aan de J.F. Kennedylaan is ook ons nieuwe Skillscentrum te vinden. Hier wordt gepersonaliseerd onderwijs gegeven. Dat bevindt zich op haar oude vertrouwde plek. De uitleen/magazijn dat voorheen in een aparte ruimte te vinden was, is nu bij het Skillscentrum getrokken waardoor er een hele mooie, grote, open ruimte is ontstaan.

Opleidingstraject Samen leren in zorg en begeleiding van start

28 september 2020

Het opleidingstraject 'Samen leren in zorg en begeleiding' is begonnen. Een opleidingsroute waarin studenten vanuit (praktijk)ervaring leren en steeds meer hun eigen tempo en leerinhoud kunnen kiezen.

Onderzoek marketingstrategie Graafschap Opleidingen door student Hogeschool Arnhem & Nijmegen

24 september 2020

Hallo allemaal! Mijn naam is Alper Küçük. Ik ben 21 jaar oud, geboren in Doetinchem en woon met mijn ouders en broer in 's-Heerenberg. Nadat ik de Havo aan het Rietveld Lyceum in Doetinchem heb afgerond, ben ik in 2016 begonnen met de opleiding Commerciële economie aan de HAN in Arnhem.

Meer nieuws

Nieuws over de AMN Talentscan

Bekendheid van het Wijkleercentrum onder werkbegeleiders

Start Wijkleercentra schooljaar 2020-2021

Doen!

Nationale Zorgklas

Informatiebijeenkomst Ontdek de zorg Achterhoek (webinar)