Actueel

Vernieuwd Skillscentrum Doetinchem: gastvrij, deskundig en persoonlijk

28 september 2020

In de prachtig verbouwde G(ezondheid)-vleugel aan de J.F. Kennedylaan is ook ons nieuwe Skillscentrum te vinden. Hier wordt gepersonaliseerd onderwijs gegeven. Dat bevindt zich op haar oude vertrouwde plek. De uitleen/magazijn dat voorheen in een aparte ruimte te vinden was, is nu bij het Skillscentrum getrokken waardoor er een hele mooie, grote, open ruimte is ontstaan.

Opleidingstraject Samen leren in zorg en begeleiding van start

28 september 2020

Het opleidingstraject 'Samen leren in zorg en begeleiding' is begonnen. Een opleidingsroute waarin studenten vanuit (praktijk)ervaring leren en steeds meer hun eigen tempo en leerinhoud kunnen kiezen.

Onderzoek marketingstrategie Graafschap Opleidingen door student Hogeschool Arnhem & Nijmegen

24 september 2020

Hallo allemaal! Mijn naam is Alper Küçük. Ik ben 21 jaar oud, geboren in Doetinchem en woon met mijn ouders en broer in 's-Heerenberg. Nadat ik de Havo aan het Rietveld Lyceum in Doetinchem heb afgerond, ben ik in 2016 begonnen met de opleiding Commerciële economie aan de HAN in Arnhem.

Nieuws over de AMN Talentscan

21 september 2020

In dit schooljaar 2020-2021 blijven we de thuisafname van de AMN Talentscan hanteren. Dit maakt dat we flexibeler om kunnen gaan met het inplannen van een AMN Talentscan. De testen worden vanaf 9.30 uur ingepland.

Bekendheid van het Wijkleercentrum onder werkbegeleiders

21 september 2020

Net voor de zomer, in juni 2020, is er een enquête uitgezet onder werkbegeleiders van alle zorg- en welzijnsorganisaties in de regio. In deze enquête is gevraagd naar de bekendheid van het wijkleercentrum.

Start Wijkleercentra schooljaar 2020-2021

21 september 2020

In deze periode hebben veel wijkleercentra niet de gebruikelijke start kunnen maken. Op een aantal locaties is het niet mogelijk om gebruik te maken van ruimtes binnen de organisatie.

Meer nieuws

Doen!

Nationale Zorgklas

Informatiebijeenkomst Ontdek de zorg Achterhoek (webinar)

Wijkleercentra in tijden van Corona

(Eu)regionaal vaardighedencentrum

Professionalisering