Bijeenkomst wijkdocenten 4 april 2019

Hoe sta jij op dit moment in je netwerk? Hoe zou je de invulling van een leermiddag kunnen uitbreiden? Vind je het belangrijk dat studenten van verschillende opleidingen vertegenwoordigd zijn tijdens een leermiddag?

Donderdag 4 april jl. hebben 27 wijkdocenten van alle zorgopleidingen antwoorden op deze vragen met elkaar besproken tijdens een bijeenkomst voor wijkdocenten bij Blend Retaillab in Doetinchem. De bijeenkomst ‘Blenden bij Blend’ was gericht op ontmoeting en uitwisseling van ervaringen onder wijkdocenten. Vragen, knelpunten en andere opmerkingen die uit de gesprekken naar boven kwamen zijn genoteerd en worden meegenomen in de doorontwikkeling van de wijkleercentra. Een fijne ambiance, de inzet van alle wijkdocenten en afwisselende werkvormen zorgden voor een geslaagde bijeenkomst!

Er zijn 27 wijkleercentra verspreid over de Achterhoek en Liemers; sinds kort is ook in Zutphen een wijkleercentrum gestart. Mocht je vragen hebben, dan kun je terecht bij Corinne Vellekoop (c.vellekoop@graafschapcollege.nl) of Laura Snelder (l.snelder@graafschapcollege.nl).

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *