“Waar begin je als je een eigen bedrijf wilt starten?”

Als deze vraag ook door jouw hoofd speelt, is het goed om mee te doen met de Business Jump 2016.

Op 19, 20 en 21 december 2016 organiseert het Graafschap College voor studenten de Business Jump 2016. Samen met het Centrum voor Jonge Ondernemers en Qredits Microfinanciering Nederland biedt het Graafschap College een intensief programma aan waarin de financiële en juridische kant van het starten van een eigen bedrijf aan bod komt maar ook marketing, het netwerken en het gebruik van sociale media. Als deelnemer heb je na de cursus een uitgewerkt Businessmodel, kun je in enkele minuten je bedrijf pitchen, weet je wat jouw Unique Selling Points zijn en ben je klaar om je bedrijf succesvol te starten.

Leer van succesvolle, Achterhoekse ondernemers die de workshops geven. Op de finaledag presenteer je door middel van een pitch van maximaal 5 minuten jouw ondernemersidee aan een jury. Het meest belovende idee krijgt een prijs in de vorm van verdere begeleiding bij het opstarten van zijn of haar idee.

Data: 19, 20 en 21 december a.s. Locatie: De Villa Graafschap College en het Centrum voor Jong Ondernemen (Doetinchem) Kosten: € 50,- per deelnemer (inclusief lunches, koffie en thee), het bedrag dient vooraf te worden betaald Aanmelden: tot 4 december a.s. via mailadres b.vanraaij@graafschapcollege.nl

Let op: er zijn max. 15 plaatsen beschikbaar!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *