(Eu)regionaal vaardighedencentrum

Veranderingen in de maatschappij vragen nieuwe vaardigheden van studenten, (zorg)medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers. Leven lang ontwikkelen is een vereiste. Iedereen ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier en passend bij de taken en behoeften.
Vanuit de sector Zorg, Welzijn & Sport van het Graafschap College ligt er een opdracht: in 2020 ontwikkelen we binnen de sector een plan voor de inrichting van een (Eu)regionaal inzetbaar vaardighedencentrum.
Het vaardighedencentrum wil toegankelijk zijn voor iedere lerende. Hiermee wordt benadrukt dat het studenten van alle leeftijden, medewerkers van het Graafschap College en partners in de Euregio betreft. Het streven is om een plek te creëren waar een breed scala aan vaardigheden getraind kan worden, met aandacht voor zowel de beroepsontwikkeling als de persoonlijke ontwikkeling.
In de afgelopen weken heeft er een enquête uit gestaan over de wensen en ideeën rondom een vaardighedencentrum. Hartelijk dank voor het invullen! Mocht je de enquête niet ontvangen hebben en toch graag mee willen denken, klik dan HIER om je gegevens achter te laten zodat we jou kunnen bereiken.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *