Even voorstellen… Anouk Leisink

Mijn naam is Anouk Leisink 31 jaar woonachtig in Arnhem. Al 4 jaar werkzaam binnen het Graafschap College, maar vanaf november gestart in de functie projectmedewerker zij-instromers zorg binnen het Graafschap College.
Deze functie is ontstaan n.a.v. de landelijke campagne ‘Ik zorg’ en het contactpunt ontdek de zorg Achterhoek. Om ervoor te zorgen dat wij meer zij-instromers kunnen adviseren en te motiveren om een opleiding in de zorg af te ronden. Om daarmee de tekorten in de zorg op te kunnen vangen.
Ik ga mij bezighouden met zij-instromers die geïnteresseerd zijn in een opleiding binnen de zorg en de vragen die ze hebben rondom de opleidingen. Daarnaast ga ik AMN-talentscans terugkoppelen naar potentiele studenten.
Meer informatie over de campagne ‘Ik zorg’ is te vinden op https://www.ontdekdezorg.nl/. Meer informatie over het contactpunt ontdek de zorg Achterhoek is te vinden op https://www.ontdekdezorgachterhoek.nl/.
Wie weet maken we in de toekomst nog kennis met elkaar, in ieder geval, tot ziens!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *