Even voorstellen

Mijn naam is Pim Duenk, 34 jaar, woonachtig in Dinxperlo samen met mijn partner Marjolein en onze dochter Emily van bijna drie.

Een aantal van jullie zullen mij kennen als ‘Azora-man’ in hart en nieren.
Vanuit een basis in de directe zorg binnen verpleeghuis Den Es in Varsseveld heb ik medio 2011 besloten mij te focussen op het leren en ontwikkelen bij Azora, in de rol van praktijkopleider en trainer. Van 2016 tot 2018 heb ik mijn baan bij Azora en deeltijdstudie Opleidingskunde (Learning & Development in Organisations) gecombineerd met een functie als projectleider van de ‘Humanitas Kennismarkt’ bij Woon- en Zorgcentrum Humanitas in Deventer. Zowel bij Azora als WZC Humanitas is het mijn streven geweest te werken aan de toekomst van talent en leren mogelijk te maken voor een ieder.

Afgelopen september ben ik gestart bij het Graafschap College in de functie van relatiebeheerder voor de sector Zorg, Welzijn & Sport. Dat voelt goed!
Na een warm welkom door mijn team en tal van leuke kennismakingsgesprekken met collega’s vanuit diverse teams, mag ik mij ook nu weer bezighouden met het mogelijk maken van leren voor een ieder.
Naast mijn taken als relatiebeheerder ben ik recent gestart met het oppakken van een aantal projecten, waaronder het vormgeven van een regionale training voor werkbegeleiders en praktijkexaminatoren over de organisaties heen
en de coördinatie van het Wijkleren.

Ik kijk uit naar de komende periode waarin we elkaar ongetwijfeld zullen treffen.

Hartelijke groet,

Pim Duenk

Relatiebeheerder sector Zorg, Welzijn & Sport
Coördinator Wijkleercentra Achterhoek & Liemers