Goed nieuws! Populaire keuzedelen ingekort

De afgelopen tijd is kritisch gekeken naar de opbouw en inhoud van enkele keuzedelen, deze zijn onder meer te volgen op dinsdagavond in Doetinchem. Eén van de wensen was de trainingsavonden beter te benutten, zo kan het aantal bijeenkomsten naar beneden. Dat is gelukt!
Dit betekent dat er meer zelfstudie gevraagd gaat worden en de bijeenkomsten worden gesplitst in een deel zelfwerkzaamheid in ons skillscentrum onder begeleiding van de instructeurs, en een deel verdieping in de stof onder leiding van de trainer. De groep kan dan per avond in twee delen gesplitst worden zodat iedereen meer ontwikkelmogelijkheden heeft.

Er is een nieuw kwalificatiedossier voor het keuzedeel Helpende plus, dit gaat er iets anders uitzien: het verpleegkundig rekenen is vervallen en enkele vaardigheden en kennis van ziektebeelden zijn toegevoegd. Meer weten over dit nieuwe kwalificatiedossier (K1296) klik HIER.
Dit keuzedeel had voorheen 16 bijeenkomsten en nu 12 en een 13e avond voor de eindtoets. Vervolgens start het praktijkexamen wat formeel 3-4 maanden kan duren.

Het keuzedeel Verpleegkundige en verpleegtechnisch handelingen (K0119) was 18 avonden, en heeft nu 14 bijenkomsten inclusief de eindtoets.  Het praktijkexamen kan dan starten; dit proces duurt formeel 3-4 maanden. Meer weten/aanmelden klik HIER.

Het keuzedeel Verzorgende en verpleegtechnische handelingen (K0118) duurde 16 avonden en duurt nu 12 avonden met aansluitend een 13e bijeenkomst voor de eindtoets. Daarna start het praktijkexamen, dit duurt formeel 3-4 maanden. Meer weten/aanmelden klik HIER.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *