Leerkring GVP: Belevingsgericht & techno… het kan!

De leerkring GVP duikt op dinsdag 4 en 11 juni 2019 in het thema technologie èn belevingsgerichte zorg aan dementerende ouderen. De combinatie biedt veel mogelijkheden. Wat is er allemaal en hoe ziet de toekomst eruit? Wat moet ik als zorgverlener weten om klaar te zijn voor deze toekomst als ik ook de eigen regie en belevingsgerichte zorg bij dementie wil realiseren?
In de leerkring gaan we met diverse deskundigen dieper op deze thema’s in, om actueel te blijven een must voor elke GVP-er in de regio. Wil je erbij zijn? Dat kan.

Hoe komt de bevingsgerichte zorg tot stand en kan technologie hier een rol in spelen, en nog beter: hoe integreer ik het tot een geheel? Goede informatie en inzichten helpen, maar van belang is de wijze waarop je er zelf mee omgaat en het gesprek erover voert. Als zorgverlener ben je voortdurend in gesprek. Met cliënten, collega’s, mantelzorgers of familie en vrienden van je cliënten. Goede gesprekken zijn belangrijk. Je werk wordt er leuker van en de zorg beter. Hoe voer ik een goed gesprek vanuit de beleving van de oudere en de mogelijkheden die de technologische ontwikkelingen bieden?
Houd de eerste twee dinsdagavonden in juni vrij en geniet van twee boeiende avonden vol inspiratie en contact met vakgenoten.

Meer informatie en aanmelden KLIK HIER 

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *