Onderzoek marketingstrategie Graafschap Opleidingen door student Hogeschool Arnhem & Nijmegen

Hallo allemaal! Mijn naam is Alper Küçük. Ik ben 21 jaar oud, geboren in Doetinchem en woon met mijn ouders en broer in ‘s-Heerenberg. Nadat ik de Havo aan het Rietveld Lyceum in Doetinchem heb afgerond, ben ik in 2016 begonnen met de opleiding Commerciële economie aan de HAN in Arnhem.
Momenteel bevind ik me in de laatste fase van mijn studie, namelijk afstuderen. Dit doe ik bij Graafschap Opleidingen, wat een onderdeel is van het Graafschap College. Ik ga de komende tijd onderzoek doen met welke marketingstrategie Graafschap Opleidingen de markt moet bewerken om nog beter aan te sluiten bij de behoefte van de klant. Om een degelijk onderzoek uit te kunnen voeren moet ik ook interviews afnemen. Dit zal gebeuren bij huidige klanten. Aangezien het niet haalbaar is om elke klant te interviewen, worden er een aantal geselecteerd en benaderd. Wellicht zit u hiertussen. Ik zou het enorm waarderen als u een steentje zou willen bijdragen aan mijn onderzoek door deel te nemen aan het interview. Alvast dank hiervoor.
In mijn vrije tijd sport ik graag, ik voetbal bij FC Bergh in ‘s-Heerenberg en ben daarnaast ook regelmatig te vinden in de sportschool. Verder ben ik graag met vrienden en familie.
Ik hoop jullie een beeld te hebben gegeven van wie ik ben en wat ik ga doen binnen het Graafschap College. Wellicht spreken we elkaar.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *