Op een kiertje…..

Dankzij de versoepelingen in het corona beleid staat de toegangsdeur van de school weer op een kier. Een aantal trainingen gaat online verder maar we zijn ook weer voorzichtig gestart met trainingen op school, binnen de voorwaarden om veilig les te geven (handen wassen, afstand, ventilatie, aantallen per ruimte etc.)! Ook het skillscentrum is open om de deelnemers meer mogelijkheden om te oefenen te geven. Nog niet alle organisaties en deelnemers maken hier – om besmetting te voorkomen – gebruik van.
Gefaseerd starten de trainingen op de dinsdagavond in Doetinchem en ontstaat er weer aanbod om te werken aan de keuzedelen Helpende plus, Verzorgende en verpleegtechnische handelingen en tot slot Verplegende en verpleegtechnische handelingen. Ook de training Medicijntoediening en medicatieveiligheid is dan weer op gang. Daarnaast zijn de (bedrijfs) trainingen in Groenlo weer gestart.
Iedereen is welkom om weer aan de slag te gaan en (flexibel) in te stromen. De combinatie van fysiek les, uitwisseling online, praktijkoefeningen en e-learning maken een training leuk; welkom!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *