Opleiding Fitnesstrainer A: NL-Actief (voorheen: Fit!vak) en Europees EREPS erkend

Heb jij veel affiniteit met sport en lijkt het je leuk om les te geven? Wil jij voor jezelf en voor anderen een professioneel fitnessprogramma opzetten en/of fitnesslessen verzorgen? Dan is de opleiding Fitnesstrainer A echt iets voor jou.
Deze opleiding Fitnesstrainer A is een uitstekende basisopleiding waarmee je na afronding een breed scala aan vaardigheden beheerst en met een erkend diploma direct aan de slag kunt in de fitnessbranche. De opleiding bestaat voor circa 50% uit theorie en 50% uit praktijk.
Na deze opleiding kun je op professionele wijze klanten helpen met het behalen van hun doel, en trainingen en lessen verzorgen voor verschillende doelgroepen (zoals volwassenen, jeugd, ouderen en zwangere vrouwen). Daarnaast leer je hoe je sporttesten volgens protocol uitvoert en hoe je de resultaten juist interpreteert en terugkoppelt naar de sporter(s).
Ook aankomend voorjaar start het Graafschap College weer deze populaire opleiding. De les locatie (theorie) is Sportweg 3 te Doetinchem. Voor de praktijklessen wordt gebruik gemaakt van het naastgelegen fitnesscentrum.
Deze opleiding geeft je de mogelijkheid om, naast een goede baangarantie, je ook nog verder te ontwikkelen richting personal trainer, voedingskundige dan wel leefstijlcoach.

Er is ook een mogelijkheid om de spoedvariant te volgen!
Deze spoedopleiding is speciaal voor deelnemers die al specifieke kennis hebben opgedaan door middel van een cursus/opleiding en/of werkervaring. Je hoeft slechts 6 dagen of 7 avonden van de opleiding Fitnesstrainer A te volgen. Dit scheelt in tijd en is een stuk voordeliger. Neem contact met ons op om te kijken of jij in aanmerking komt voor dit traject.

Tijdens de opleiding Fitnesstrainer A loop je minimaal 40 uur stage. Volg je de spoedvariant van Fitnesstrainer A dan volg je minimaal 25 uur stage. Wij raden aan om meer uren stage te lopen om zodoende meer ervaring in het werkveld op te doen. We verplichten je een stage te lopen bij een erkend leerbedrijf!

Kosten voor deze opleiding € 1.545,00.
Bij betaling ineens ontvang je een korting van € 100,00.

Voor lesdata, aanvullende informatie, aanmelden KLIK HIER

Heb je vragen, neem dan contact op met Ruud Lombarts r.lombarts@graafschapcollege.nl

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *