Samen werken in de digitale leeromgeving Canvas

Graafschap Opleidingen koos in 2014 voor de digitale leeromgeving Canvas, onder meer om de opleiding Verzorgende IG via de derde leerweg in te bouwen. Dat beviel zo goed, dat ook de PraktijkErvaringsGerichte Leerroute (PEGL) erin werd gerealiseerd.
Aansluitend ontwikkelden een aantal opleidingen, ieder op haar eigen manier/werkwijze, hun opleidingen in Canvas, waardoor het overzicht zoek was. Hoog tijd om de koppen bij elkaar te steken en verbeteringen aan te brengen. Daarvoor werken nu collega’s samen aan de structuur, de inhoud en vorm van de opleidingen, van de bibliotheek en de ‘Waar sta Ik’ in Canvas.
We hebben input gehaald uit het werkveld en bij studenten en willen meer eenheid aanbrengen. Zo wordt het gebruiksvriendelijker voor de ‘driehoek student-werkbegeleider- docent/slb-er’ en daarmee toekomstbestendig!
Dit past bij samen opleiden in de regio.
We hopen dat studenten, onze collega’s in het werkveld en docenten zich in het nieuwe schooljaar welkom voelen in een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke elektronische leeromgeving.
We geven waarschijnlijk in september aan het werkveld een introductie en toelichting op de ‘nieuwe’ vormgeving.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *