Vernieuwd Skillscentrum Doetinchem: gastvrij, deskundig en persoonlijk

In de prachtig verbouwde G(ezondheid)-vleugel aan de J.F. Kennedylaan is ook ons nieuwe Skillscentrum te vinden. Hier wordt gepersonaliseerd onderwijs gegeven. Dat bevindt zich op haar oude vertrouwde plek. De uitleen en het magazijn dat voorheen in een aparte ruimte te vinden was, is nu bij het Skillscentrum getrokken waardoor er een hele mooie, grote, open ruimte is ontstaan.
In het Skillscentrum werken verpleegkundigen met verschillende achtergronden zoals kinderverpleging, ambulance, ziekenhuis, GGZ en de VVT. Naast hun werk als instructeur in het Skillscentrum zijn ze ook nog in de praktijk aan het werk. Het Skillscentrum vormt hiermee een belangrijk onderdeel van het hybride onderwijs.
In het Skillscentrum wordt gepersonaliseerd onderwijs gegeven. Studenten van de opleiding Verpleegkunde, Verzorgende-IG, Maatschappelijk werk en deelnemers van Graafschap Opleidingen, krijgen individuele begeleiding bij het oefenen van verpleegtechnische vaardigheden en ze kunnen hun vaardigheden indien gewenst laten toetsen. Tevens organiseert het Skillscentrum dagelijks verschillende demonstraties van verpleegtechnische vaardigheden die door iedereen bij te wonen zijn.
Door de verbouwing is het nu mogelijk geworden dat studenten zelf hun materialen verzamelen. Dit gebeurt met ondersteuning van een onderwijsassistent.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *