Terugblik 2022 en start 2023

Het nieuwe jaar is alweer in volle gang en graag kijken wij nog even met u terug naar 2022. Een jaar wat voor onze afdeling voor verandering stond.
Zo zijn er in 2022 twee nieuwe relatiebeheerders, Cisca van der Span en Pim Duenk, begonnen.
En zijn we gestart met een nieuw mbo-certificaat Ondersteuning thuis (C0024) en de branche erkende opleiding Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV).
We merken dat de vraag naar certificaat opleiden steeds groter wordt, met als reden medewerkers kennis te laten maken met de zorg, of ze te laten door ontwikkelen in hun huidige functie.

Onze afdeling is in 2023 gestart met een interne audit die wij als heel positief hebben ervaren en waar wij op alle onderdelen een voldoende hebben gescoord. Dit is mede te danken doordat we eind 2022 hard gewerkt hebben aan de basis op orde; wij hopen dat u ook merkt dat de interne processen steeds beter gaan.

Als we kijken naar het komende jaar willen wij gaan investeren in de branche erkende opleidingen Gespecialiseerd verzorgende revalidatiezorg (GVR) en Gespecialiseerd verzorgende somatiek (GVS), naast de bestaande branche erkende opleidingen EVV en Gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie (GVP). Momenteel onderzoeken we op welke wijze wij deze branche erkende opleidingen in ons aanbod willen opnemen.
Ook willen we steeds meer mbo-certificatie gaan aanbieden in samenwerking met het werkveld en de opleidingen.
Neem gerust contact met een van onze relatiebeheerders op als u belangstelling heeft.