Coördinator wijkleercentra Achterhoek & Liemers

Aangenaam kennis met jullie te maken, mijn naam is Anouk Leisink. Sommige van jullie kennen mij waarschijnlijk al als Voorlichter zij-instromers zorg binnen het Graafschap College. Maar sinds november 2020 ben ik daarnaast nu ook coördinator wijkleercentra Achterhoek & Liemers. De kennis en het netwerk dat ik heb opgebouwd als Voorlichter zij-instromers zorg, kan ik mooi combineren met de coördinatie van de wijkleercentra. Door de overlap in beide functies zijn ze volgens mij goed te combineren.
Wat doe ik zoal als coördinator voor de wijkleercentra? Ik ben het aanspreekpunt voor de wijkdocenten, maar ook voor het werkveld, als er ondersteuning nodig is rondom het wijkleercentrum. Denk hierbij aan ondersteuning op het gebied van het faciliteren van ruimtes, (eenmalige) vervanging regelen van een wijkdocent, of het onderhouden van de contacten met het werkveld. Ook als er onduidelijkheden zijn rondom een student, dan kan er contact met mij worden opgenomen. Ik zoek dan uit hoe het zit en kom met een oplossing. Mocht je vragen hebben of iets willen overleggen, dan ben ik bereikbaar via wijkleercentra@graafschapcollege.nl of 06-40641066.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *