Bijeenkomst HAN in het kader van de arbeidsmarktagenda 2023

Op maandag 28 oktober kwamen onderwijs- en zorginstellingen bijeen op de HAN Faculteit Gezondheid, Gedrag & Maatschappij in het kader van de arbeidsmarktagenda 2023.
Het thema van de bijeenkomst was: Begeleiding in werken en leren.
De aftrap werd verzorgd door Lonneke de Laat, adviseur leren & vernieuwen van Cello Zorg. Zij bedacht samen met onderwijspartners de leermethode LEV: netwerken waarin teams van medewerkers, studenten, cliënten én hun familie samenwerken aan leren op de werkplek. Daarmee won Cello Zorg in 2017 de Nationale HR Zorg Award.
Naar aanleiding van deze bijeenkomst is er een bezoek gepland aan Cello Zorg om inspiratie op te doen voor de doorontwikkeling van de wijkleercentra. Tijdens dit bezoek kunnen we ons meer richten op wat toepasbaar is voor de wijkleercentra.
In de bijeenkomst vertelde Lonneke de Laat over LEV-coaches uit de leermethode LEV, dit is één persoon per leernetwerk die verantwoordelijk is voor het enthousiasmeren van de leden en uitdragen van de LEV-gedachte. Dit zou bijvoorbeeld iets kunnen zijn wat binnen de wijkleercentra ook meer toegepast kan worden.
Inspiratie die voortkomt uit het bezoek zullen wij hier te zijner tijd delen!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *