Themabijeenkomst ter gelegenheid van Dag van de Langdurige Zorg

Dinsdag 20 november a.s. organiseert het Graafschap College weer een themabijeenkomst ter gelegenheid van de Dag van de Langdurige Zorg in Schouwburg Amphion te Doetinchem.

In de zorg verandert veel. Organisaties veranderen hun manier van werken, zorgvragers nemen steeds meer eigen regie, familie en mantelzorgers stellen kritische vragen, er zijn technologische ontwikkelingen, er is sprake van vergrijzing, maar ook van ontgroening. Voor jou als werknemer in de zorg een hele uitdaging om dit allemaal het hoofd te bieden. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor jou? Wat wil jij veranderen? Hoe zorg je ervoor dat je van betekenis kunt zijn voor diegene die afhankelijk is van jouw zorgverlening? Hoe zorg je dat je gezond en met plezier je werkt kunt blijven doen?

Joseph Oubelkas inspireert

Vorig jaar was het thema ‘Anders kijken’: opnieuw en met een andere blik kijken naar een situatie, zorgvrager of jezelf kan nieuwe inzichten geven. Maar als je anders gaat kijken ontdek je vaak ook dat je jezelf verder wilt ontwikkelen. Hoe neem je regie op je eigen ontwikkeling? Anders kijken vraagt om anders doen en dus om anders leren. Dit jaar is Joseph Oubelkas uitgenodigd om ons hierbij te inspireren. In december 2004 wordt het comfortabele leven van Joseph Oubelkas totaal op zijn kop gezet. Iets wat blijkbaar iedereen zomaar kan overkomen. Van een jonge ondernemer met een succesvol eigen bedrijf verandert hij tot een gevangene in Marokko. Joseph heeft van 2004 tot 2009 onschuldig vast moeten zitten. Deze ervaring heeft grote impact op hem gehad, toch zorgt hij ervoor dat hij weer in zijn kracht komt te staan. Als spreker inspireert Joseph mensen met zijn verhaal. Aansluitend zal er gelegenheid zijn om met elkaar te delen en nieuwe inzichten te ontwikkelen.

Klik hier om je aan te melden.

Datum: Dinsdag 20 november 2018

Tijd: inloop 18.30 uur, start programma 19.00 – 21.00 uur

Locatie: schouwburg Amphion, Hofstraat 159, 7001 JD Doetinchem

Accreditatiepunten V&VN: Ja, voor deze bijeenkomst krijg je twee punten

Bekijk hier nog de video van de Dag van de Langdurige Zorg 2017.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *